menu
contact

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 11 32 34 319

Radnim danima: 10-20h
Subotom: 10-16h

Hilandarska 1a,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje
CALL CENTAR:
+381 11 32 34 319

Kako sve pozamanterija može da utiče na našu kreativnost?

Datum objave: 04. 12. 2015

Autor: Ime Autora

Svaki kreativni posao izuzetno je opuštajuća aktivnost, koja može da nam skrene misli sa svakodnevnih poslova koje baš i ne volimo da obavljamo. Možda Vam do sada nije palo na pamet, ali u Vašim hobijima može itekako da Vam pomogne – pozamanterija.

pozamanterija
Ako volite modu i pratite sva dešavanja na modnoj sceni, ako ste zaljubljenik u uređenje enterijera te i svoj dom često preuređujete ili Vam je jednostavno potrebno da nešto popravite i prepravite, pozamanterija ima rešenje za Vas.
Mala riznica različitih sitnih i krupnih predmeta, pozamanterija, može Vam pomoći da svoju kreativnost razvijete na najbolji mogući način. A hobi pretvorite i u posao, zašto da ne?


Pozamanterija ima veliki broj modnih dodataka


Sa velikim brojem različitih modnih traka, rajsferšlusa, aplikacija, nitni, manjih i većih ukrasa, pozamanterija je pravi mali raj za sve one koji vole da ostave lični pečat na svojoj garderobi.
Ako ne želite da se oblačite kao svi ostali ili volite da šijete, onda je pozamanterija prava stvar za Vas. Ali, čak i ako niste vični šivenju, različite aplikacije koje pozamanterija ima u svojoj ponudi mogu Vam pomoći da se iskažete kao pravi krojač i modni stručnjak.


Sada čak i najjednostavniji predmeti, poput jednobojnih majica ili haljina, mogu postati potpuno originalni ili pak garderoba za svečane prilike, pogotovo ako im dodate modne trake sa raznim šarama i dodacima. Pokušajte i da od starih pantalona načinite nove, upotrebivši lastiše u različitim teksturama, koje možete naći u ponudi onlajn pozamanterija.

 

Može uneti promene u svoj dom za malo novca


Spisak svega što jedna pozamanterija poseduje ne iscrpljuje se sa modnim aksesoarima, naprotiv – različiti su i dodaci koje možete koristiti za preuređenje enterijera.
Od raznih boja dugmadi preko rajsferšlusa do konaca za ručno ili mašinsko šivenje, na raspolaganju su Vam različite sitnice koje će učiniti krupne promene. Primera radi, kada nabavite sve što Vam je potrebno i što Vam može ponuditi pozamanterija, bićete u prilici da sami napravite, recimo, pačvork prekrivač za krevet ili ukrasne jastučnice za stare jastučiće. To se svakako više isplati nego da kupujete novu ugaonu garnituru za dnevnu sobu, a po želji možete menjati i ove elemente.

 

Sitne popravke ili sasvim novi predmeti

 

Tašna kojoj su otpale ručke i pokvario se zatvarač ne znači da je morate baciti u smeće – pozamanterija je i ovde na Vašoj strani, te pomaže u popravkama i uštedi.
Razne šnale koje pozamanterija ima na lageru mogu čak i osvežiti Vašu torbu i učiniti je potpuno drugačijom, dok će je nove ručke sasvim sigurno mnogo promeniti.
Isto važi i za obuću. Razne nitne i drikeri koje pozamanterija ima u ponudi biće Vam od velikog značaja kada poželite da promenite izgled starih čizama ili cipela i unesete nijansu buntovničke note u svoj stil ili diskretno prekrijete oštećenja.

 

Od hobija do posla

 

Još jedna lepa vest: ovaj svoj hobi možete pretvoriti i u isplativ posao, ako Vam se bude dopalo ono što ste napravili ili popravili.
Mnogi koji su počeli različite slobodne aktivnosti upravo zato što ih je pozamanterija inspirisala svojom ponudom sada imaju makar dodatni izvor prihoda, ako ne i pravi mali biznis.
Sve stvari koje napravite ili popravite imaće Vaš lični pečat i biti unikatne, a upravo je to danas na ceni. Kasnije ih veoma lako možete reklamirati i prodavati onlajn.

POGLEDAJTE MAPU