menu
contact

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 11 32 34 319

Radnim danima: 10-20h
Subotom: 10-16h

Hilandarska 1a,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje
CALL CENTAR:
+381 11 32 34 319

Kurs tapaciranja nameštaja

Datum objave: 11. 12. 2015

Autor: Ime Autora

Ukoliko biste voleli da svoj dom učinite jedinstvenim i iskažete svoju kreativnost, tapaciranje nameštaja je jedan od najboljih načina da to sprovedete u delo. Ovo je posao koji možete raditi za sebe, koji će sigurno postati vaš hobi, a možda i izvor dodatnih prihoda.

Za sve vas koji tapaciranje nameštaja vidite kao jednu malu umetnost Modellina organizuje kurs po vašoj meri, za koji nije potrebno nikakvo predznanje.

 Kurs je sertifikovan i organizuje se i sprovodi po metodi čuvene britanske dizajnerke Annie Sloan, a traje oko pet sati. Po ceni od 8900 dinara saznaćete male i velike tajne ove veštine. U cenu je uključen i kompletan Annie Sloan materijal koji ćete koristiti tokom kursa. Obuka se sprovodi na takav način da steknete sve neophodno znanje da poptuno samostalno udahnete novi život i stil starim komadima nameštaja.

 Pozovite ili nam pišite koji termin bi vam najviše odgovarao, a mi ćemo na osnovu toga formirati grupe. Za kurs se možete prijaviti pozivom na broj 011/3234319 lokal 104 ili preko kontakt forme na našem web sajtu.

Naš kurs tapaciranja nameštaja vodi gospođa Tanja Stokić, koja se obučavala upravo kod Annie Sloan. Za više infrmacijama o našim ostalim Annie Sloan sertifikovanim kursevima kliknite ovde.

POGLEDAJTE MAPU