menu
contact

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 11 32 34 319

Radnim danima: 10-20h
Subotom: 10-16h

Hilandarska 1a,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje
CALL CENTAR:
+381 11 32 34 319

REVOLUCIJA U SVETU BOJA

Datum objave: 12. 02. 2016

Autor: Ime Autora

Najjednostavniji odgovor na pitanje ko je Annie Sloan je upravo ovaj:

 

"Annie Sloan is one of "Britain's most influential female designers." The Telegraph

 

Revolucionarna umetnica, ekspert kada je reč o bojama i dama čiji proizvodi i ideje već više od 20 godina postavljaju trendove u oblasti dizajna nameštaja i enterijera.

 


Annie Sloan je u svetu poznata kao jedan od najcenjenijih eksperta za boju i farbanje. Verujući da svi možemo sve sami bez puno utrošenog vremena rodila se ideja za jedinstvenim proizvodom kao što je Chalk Paint™ boja.

Uspon umetnice ka samom vrhu krenuo je još 1987.god nakon objavljivanja knjige The Complete Book of Decorative Paint Techniques - knjige koja je danas poznata kao “biblija dekorativnih tehnika i tehnika farbanja”.

 


U nedostatku boja, i ograničena proizvodima koji su se tada nalazili na tržištu Annie Sloan je osmislila akrilnu boju o kojoj danas ceo svet bruji.
Jedinstvena formula čini ovu jedinstvenu akrilnu boju pokrivnom i postojanom na svim tipovima podloge– od drveta, preko plastike i stiropora do metala, kamena i tekstila. Mat boja, bez štetnih isparavanja i neprijatnih mirisa koja se brzo suši sa specifičnim „chalky“ efektom. Prelepa paleta nijansi je ono što Chalk Paint™ boje čini neodoljivim i pogodnim za svaki enterijer. Koristeći svoje znanje iz oblasti bojenja, pigmenata, boja i istorije umetnosti Annie je pokrenula revoluciju u svetu i otvorila potpuno nove mogućnosti kako profesionalcima tako i svim hobistima i kreativcima.

 

 

Zajedno sa svojom porodicom u Oksfordu, Annie uspešno vodi posao. Sa preko 4000 stockist-a, Chalk Paint™ boje su dostupne u preko 40 zemalja širom sveta. Modellina kao jedini i ekskluzivni Annie Sloan stockist na Balkanu ima tu čast da u svoj asortiman uvrsti sve proizvode iz Chalk Paint™ kolekcije.Pored celokupnog Chalk Paint™ asortimana, Modellina među retkima u svetu nudi i kurseve za redizajn nameštaja sertifikovane lično od strane britanske umetnice.


Ponosni smo na poverenje koje nam je ukazano i želimo da Vama, našim kreativcima pružimo proizvode koji već 25 godina osvajaju svet i pokažemo Vam kako svaka Vaša ideja od sada može da postane deo Vašeg prostora. 

 

Dobrodošli!

 

POGLEDAJTE MAPU