menu
contact

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Kontaktirajte nas putem e-mail forme ili nas pozovite telefonom.

+381 11 32 34 319

Radnim danima: 10-20h
Subotom: 10-16h

Hilandarska 1a,
Beograd, Srbija

user
cart
Ukupno: 0,00 RSD
Poručivanje
CALL CENTAR:
+381 11 32 34 319

O nama

 

MODELLINA

 

"Mesto gde kreativnost postaje umetnost"

 

Modellina u početku samo kao ideja, nastala je iz ljubavi prema ručnim radovima i kreativnosti gospođe Tanje Stokić. Vodeći se time da svi možemo sve samo ako imamo odgovarajući alat i mogućnost da dođemo do njega, i željom i potrebom osnivača da, u to vreme, na našem tržištu nadomesti nedostatak kako osnovnih tako i originalnih kreativnih modnih detalja, Modellina je prvi put svoja vrata otvorila 1996.godine. U saradnji sa dugogodišnjim modnim dobavljačima Modellina kontinuirano nudi najnovije aksesoare iz modnih centara Milana i Pariza. Vremenom, uspostavljena je i direktna saradnja sa proizvođačima iz cele Evrope.

 

 

Modellina Creative d.o.o. je vrata novog prodajnog centra koji se prostire na 320m2, jedinstvenog na našim prostorima a najvećeg na područiju Evrope, otvorila 2009. godine. Ponuda je proširena kako velikim brojem modnih dodataka, pozamanterije tako i novim hobby programom i najraznovrsnijom ponudom proizvoda za kreativne hobiste. Najnoviji pravac širenja asortimana Modellina usmerava ka oblasti Home Decor-a i redizajniranja nameštaja i enterijera.

 

 

Od samog osnivanja Modellina prati svetske trendove i postavlja nove standarde na tržištu. Želje i potrebe naših kupaca i njihova dugogodišnja vernost su ono što nas drži na samom vrhu. Želja da naše znanje i iskustvo stečeno na mnogim seminarima i edukacijama širom Evrope prenesemo na sve kreativce je ono što je pokrenulo veliki broj kreativnih radionica koje Modellina ima u ponudi.

 

 

Zadovoljstvo kupaca i nasmejana lica polaznika naših radionica je naše najveće zadovoljstvo i najbolja reklama. Vizija kojom se vodi Modellina je da sve što Vama treba bude dostupno na jednom mestu, da Vaša ideja postane stvarnost i da Modellinini kupci ne pristaju na kompromise već da uvek dobiju samo ono najbolje. Modellina će se truditi da kao i do sada bude mesto gde Vaša mašta postaje deo Vaše svakodnevnice.

 

 

Sa Modellinom ste:

 

ISPRED SVIH - jer Modellina prati svetske trendove

 

JEDINSTVENI - jer Modellina Vaše želje stavlja na prvo mesto

 

KREATIVNI - jer sa Modellinom Vaša kreativnost postaje umetnost.

 

DOBRODOŠLI!

 

POGLEDAJTE MAPU